024 - 3888 991

MFS@studio Fashionshoots for you!

Altijd al model willen voelen? Mijnfotoshoot.nl kan hiervoor zorgen. Bij het maken van een goede fashion fotoshoot is het belangrijk dat je kleding, make-up en uitstraling goed in balans zijn. Een styliste, visagiste en de fotograaf zullen hier samen met jou voor zorgen.

Samen met de fotograaf bespreek je de fashionfotoshoot door zodat de foto’s helemaal in jouw stijl zullen worden gemaakt. De visagisten/hairstylisten geven je een high fashion make-up en een bijpassend kapsel.

MFS@studio – Fashionshoot nu v.a. € 299,- incl. BTW.

Je eigen fotoshoot incl. visagie, styling en je eigen portfolio incl. foto’s . Voor jong en iets minder jong. Kinderen onder de 18 enkel onder begeleiding van ouder(s) nu al vanaf: €299,- incl. btw.

  • Fotoshoot (2 uur) op locatie of in de studio. (1 persoon)
  • Uitvoerige nabewerking van aantal foto’s. (correcties & effecten)
  • Visagie & styling. Meerdere kledingsetjes mogelijk.
  • 1x portfolio insteekmap met 8 foto’s (15×22).

Extra uur fashionshoot: €85,-

Op locatie: €65,- + €0,45 cpkm.

De werkwijze

De fotoshoot zelf vindt plaats op een overeengekomen dag in onze studio of op locatie (optioneel). Zo kan in een ontspannen sfeer de fashionshoot plaatsvinden. Uiteraard mag je iemand meenemen om te adviseren, assisteren of voor de gezelligheid.

Snel en geen verplichtingen

Je ontvangt in de week na de shoot een unieke inlogcode voor de website. In de persoonlijke webwinkel staan alle foto’s in bewerkte eindstaat klaar. Hier kunt u het gewenste pakket samenstellen.

De afhandeling

De volledige afwikkeling, van bestelling, betaling en levering is onze verantwoordelijkheid. U bestelt en betaalt online. De levering is aan huis.

De voordelen

  • u kunt uw eigen wensen aangeven
  • mogelijkheid tot omkleden (GEEN badkleding)
  • witte, grijze of locatie achtergrond mogelijk
  • alle foto’s worden via een website met persoonlijke inloggegevens getoond
  • naast fotoafdrukken ook fotoproducten te bestellen zoals canvas & mok etc.

Wat kost dit allemaal?

Een van de uitgangspunten van Mijnfotoshoot.nl is dat de fotoshoots voor iedereen betaalbaar zouden moeten zijn. Mijnfotoshoot.nl biedt verschillende mogelijkheden. U kunt losse foto’s bestellen maar ook prijsaantrekkelijke pakketten (stuksprijs vanaf €1,40). Ook kunt u kiezen uit diverse fotofunproducten zoals foto’s op canvas etc.

*alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis- en verblijfkosten a €0,45 cpkm en excl. verzendkosten tenzij anders aangegeven.

 

Share