024 - 3888 991

MFS @Home fotoshoots voor iedereen!

Altijd al een leuke & perfecte fotoshoot van jezelf, je kinderen, familie of vrienden/vriendinnen willen laten maken? Dan is dit je ultieme kans!

jnfotoshoot.nl is een dynamisch en innovatief bedrijf van professionele & (kind)vriendelijke fotografen en ervaren vormgevers die op een prettige, vernieuwende en ongedwongen manier karaktervolle fotografie levert in onze studio, bij u thuis of op locatie.

Mijnfotoshoot.nl kan zowel de individuele portretten verzorgen, broer-zus foto’s, gezinsfoto’s, babyportretten, zwangerschapfoto’s, vriendjesfoto’s, opa en oma foto’s etc.

 

@MFS ACTIE! Nu al uw eigen fotoshoot vanaf €69,- incl. BTW

normaal €129,- Bel snel en vraag naar de mogelijkheden: 024-3888 991

 

De werkwijze

De fotoshoot zelf vindt plaats op een overeengekomen dag bij u thuis, in onze studio of in een compacte fotostudio op locatie. Zo kunt u in een ontspannen sfeer uzelf, uw kinderen en/of het hele gezin als prachtige herinnering vastleggen met leuke en spontane foto’s. Onze fotografen zijn ervaren in de goede omgang met kinderen. Wij stellen het kind centraal. Spontaniteit is een voorwaarde om het karakter van elk kind tot uitdrukking te laten komen.

Snel en geen verplichtingen

U ontvangt direct een unieke inlogcode voor de website. In de persoonlijke webwinkel zullen alle foto’s in bewerkte eindstaat klaar staan. Hier kunt u het gewenste pakket samenstellen.

De afhandeling

De volledige afwikkeling, van bestelling, betaling en levering is onze verantwoordelijkheid. U bestelt en betaalt online. De levering is aan huis.

De voordelen

  • u kunt uw eigen wensen aangeven
  • mogelijkheid tot omkleden (GEEN badkleding)
  • witte, grijze of locatie achtergrond mogelijk
  • alle foto’s worden via een website met persoonlijke inloggegevens getoond
  • naast fotoafdrukken ook fotoproducten te bestellen zoals canvas & mok etc.

Wat kost dit allemaal?

Een van de uitgangspunten van Mijnfotoshoot.nl is dat de fotoshoots voor iedereen betaalbaar zouden moeten zijn. Mijnfotoshoot.nl biedt verschillende mogelijkheden. U kunt losse foto’s bestellen maar ook prijsaantrekkelijke pakketten (stuksprijs vanaf €1,40). Ook kunt u kiezen uit diverse fotofunproducten zoals foto’s op canvas etc. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om 1x kosteloos uw reservering te wijzigen.

*alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reis- en verblijfkosten a €0,45 cpkm en excl. verzendkosten tenzij anders aangegeven.

Share