024 - 3888 991

Mijnfotoshoot.nl is een dynamisch bedrijf van professionele kindvriendelijke fotografen en ervaren vormgevers die op een prettige manier bij uw kinderopvang langs komt met een professionele studio.

De werkwijze
Mijnfotoshoot.nl komt met een professionele studio op locatie, wij richten de door u beschikbaar gestelde ruimte in met een compacte fotostudio. Wij zijn beschikbaar voor elk kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en/of buitenschoolse opvang. Wij zorgen ervoor dat alle peuter/kleuters een vooral leuke fotoshoot hebben waarbij zij voldoende aandacht krijgen. Mijnfotoshoot.nl kan zowel de individuele portretten verzorgen, broer-zus foto’s, groepsfoto’s, teamfoto van de medewerkers, schoolfoto, foto’s van de medewerkers en andere collega’s etc.

Flexibiliteit
Wij zorgen ervoor dat zowel de kinderen als u als kinderopvang locatie een zo prettig mogelijke ervaring hebben. Zo bieden we veel flexibiliteit en een afwisseling in onze werkwijze. Uiteraard willen we dat schoolfoto betaalbaar blijft voor iedereen. 

Ook zorgen wij ervoor dat er voldoende keuzes zijn, zo worden er per peuter/kleuter meerdere foto’s gemaakt (portret, half portret, staand, zittend etc.). De ouders kunnen uiteindelijk hun keuze(s) online maken op een eenvoudige manier waarbij wij ook de nodige privacy bieden.  Achteraf wordt er een unieke inlogcode waardoor men enkel toegang heeft tot de schoolfoto’s van zijn/haar eigen kind. Hierbij is er geen sprake van een afnameverplichting en heeft iedereen een vrije keuze bij een eventuele afname. 

De mogelijkheden
Mijnfotoshoot.nl biedt voor elke kinderopvang locatie de passende oplossing. Of u nu kiest voor één portret, compacte fotoshoot of een volledige fotoshoot. Mijnfotoshoot.nl regelt het allemaal en neemt u al het werk uit handen.

De afhandeling
De foto’s staan na ons bezoek vrij snel online. De volledige afwikkeling, van bestelling, betaling en levering is onze verantwoordelijkheid. U hoeft ons slechts de beschikking te geven over een beperkte hoeveelheid faciliteiten zoals een ruimte voor de inrichting van een studio en eventueel aanwezige promotie- communicatiemiddelen.

De voordelen op een rijtje:

  • Complete fotoshoot mogelijk (van 1 portret tot 10-15 foto’s per kind mogelijk).
  • Superleuke belevenis voor de kinderen.
  • Absolute vrijblijvendheid: geen enkele verplichting.
  • Karaktervolle en eigentijdse fotografie.
  • Ruime keuze uit leuke foto fun producten voor ouders en kinderdagverblijf.
  • Ruime keuze uit leveringsmogelijkheden (afhalen, verzenden & levering aan school).
  • Mijnfotoshoot.nl neemt de gehele afwikkeling voor rekening.
  • Gratis uitgebreid fotopakket voor uw locatie.


Wat kost dit allemaal?
Een van de uitgangspunten van Mijnfotoshoot.nl is dat de schoolfoto’s betaalbaar moeten zijn. Mijnfotoshoot.nl biedt verschillende mogelijkheden. De ouders kunnen losse foto’s per stuk bestellen maar ook prijs aantrekkelijke pakketten (stukprijs vanaf €1,40). Ook kunt u kiezen uit diverse foto fun producten zoals foto’s op canvas etc.

Het traditionele schoolfoto pakket (portret, pasfoto’s + groepsfoto) bieden wij al aan vanaf 5,95!


*alle prijzen inclusief BTW en inclusief reis- en verblijfkosten excl. verzendkosten tenzij anders aangegeven. 

Kinderopvang

 

Share