024 - 3888 991

Fotografie met een glimlach…voor de kinderopvang

Mijnfotoshoot.nl is een dynamisch bedrijf van professionele kindvriendelijke fotografen en ervaren vormgevers die op een prettige, vernieuwende en ongedwongen manier karaktervolle fotografie leveren voor basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolseopvang.

Mijnfotoshoot.nl komt met een professionele studio op locatie,  maakt één of een serie foto’s per kind (portret, half portret, staand, zittend etc.)  en laat vervolgens de ouders via de website, achter een unieke inlogcode zodat men enkel zijn eigen foto’s kan zien, een keuze maken uit de gemaakte foto’s. Hierbij geldt er geen enkele afname verplichting. De foto’s staan snel online en de afhandeling loopt volledig via Mijnfotoshoot.nl.

De werkwijze

De fotoshoot zelf vindt plaats op een overeengekomen planning op uw locatie.Wij richten een door u beschikbaar gestelde ruimte in met een compacte fotostudio. Onze fotografen zijn ervaren in de goede omgang met kinderen. Wij stellen het kind centraal. Spontaniteit is een voorwaarde om de eigenheid van elk kind tot uitdrukking te laten komen.

Mijnfotoshoot.nl kan zowel de individuele portretten verzorgen, broer-zus foto’s, groepsfoto’s, teamfoto van de medewerkers etc.

De mogelijkheden

Mijnfotoshoot.nl biedt voor elk kinderdagverblijf en/of buitenschoolseopvang de passende oplossing. Of u nu kiest voor één portret, compacte fotoshoot of een volledige fotoshoot. Mijnfotoshoot.nl regelt het allemaal en neemt u al het werk uit handen.

Snel en geen verplichtingen

Iedereen die op de foto is geweest ontvangt direct een unieke inlogcode voor de website www.mijnfotoshoot.nl. In de persoonlijke webwinkel staan alle foto’s in bewerkte eindstaat klaar. Elke ouder is vrij in het kiezen welke foto’s en/of fotofun artikelen zij willen afnemen. Zonder enige verplichting.

De afhandeling

De volledige afwikkeling, van bestelling, betaling en levering is onze verantwoordelijkheid. U hoeft ons slecht de beschikking te geven over een beperkte hoeveelheid faciliteiten zoals een ruimte voor de inrichting van een studio en eventueel aanwezige promotie- communicatiemiddelen.

De voordelen

  • Complete fotoshoot mogelijk (i.p.v. enkel 1 potret)
  • Superleuke belevenis voor de kinderen
  • Absolute vrijblijvendheid: geen enkele verplichting
  • Karaktervolle en eigentijdse fotografie
  • Ruime keuze uit leuke fotofun producten voor ouders en school
  • Diverse leveringsmogelijkheden (verzenden & levering aan KDV/BSO)
  • Mijnfotoshoot.nl neemt de gehele afwikkeling voor rekening

Wat kost dit allemaal?

Een van de uitgangspunten van Mijnfotoshoot.nl is dat het voor de ouders betaalbaar moet zijn. Mijnfotoshoot.nl biedt verschillende mogelijkheden. De ouders kunnen losse foto’s per stuk bestellen maar ook prijsaantrekkelijke pakketten (stuksprijs vanaf €1,40). Ook kunt u kiezen uit diverse fotofunproducten zoals foto’s op canvas etc.

*alle prijzen inclusief BTW & inclusief reis- en verblijfkosten en excl. verzendkosten tenzij anders aangegeven.

Kinderopvang

 

 

Share