024 - 3888 991

Schoolfotografie met een glimlach…

Mijnfotoshoot.nl biedt een flexibele en gemakkelijke oplossing voor de schoolfoto’s waarbij een belangrijk uitgangspunt is dat de school zo min mogelijk werk heeft. Het enigste wat u hoeft te doen is een geschikte locatie toewijzen voor de fotoshoot. De rest regelen wij want Mijnfotoshoot.nl regelt het wel!! Mijnfotoshoot.nl komt met een professionele studio op locatie, maakt één of een serie foto’s per kind (portret, half portret, staand, zittend etc.)  en laat vervolgens de ouders via de website, achter een unieke inlogcode zodat men enkel zijn eigen foto’s kan zien, een keuze maken uit de gemaakte foto’s. Hierbij geldt er geen enkele afname verplichting. De foto’s staan snel online en de afhandeling loopt volledig via Mijnfotoshoot.nl.

De werkwijze

De fotoshoot zelf vindt plaats op een overeengekomen planning op uw locatie. Wij richten een door u beschikbaar gestelde ruimte in met een compacte fotostudio. Onze fotografen zijn ervaren in de goede omgang met kinderen. Wij stellen het kind centraal. Spontaniteit is een voorwaarde om de eigenheid van elk kind tot uitdrukking te laten komen. Mijnfotoshoot.nl kan zowel de individuele portretten verzorgen, broer-zus foto’s, groepsfoto’s, schoolverlatersfoto, teamfoto van de leerkrachten, schoolfoto, foto’s van de leerkrachten en andere medewerkers etc.

Flexibiliteit

Bij Mijnfotoshoot.nl willen we ervoor zorgen dat zowel de ouders als de school een zo prettig mogelijke ervaring hebben. Zo bieden we veel flexibiliteit en een afwisseling in onze werkwijze. Uiteraard willen we dat het betaalbaar blijft voor ouders en leerlingen.

De mogelijkheden

Mijnfotoshoot.nl biedt voor elke school de passende oplossing. Of u nu kiest voor één portret, compacte fotoshoot of een volledige fotoshoot. Mijnfotoshoot.nl regelt het allemaal en neemt u al het werk uit handen.

Snel en geen verplichtingen

Iedereen die op de foto is geweest ontvangt direct een unieke inlogcode voor de website www.mijnfotoshoot.nl. In de persoonlijke webwinkel staan alle foto’s in bewerkte eindstaat klaar. Elke ouder is vrij in het kiezen welke foto’s en/of fotofun artikelen zij willen afnemen. Zonder enige verplichting.

De afhandeling

De volledige afwikkeling, van bestelling, betaling en levering is onze verantwoordelijkheid. U hoeft ons slechts de beschikking te geven over een beperkte hoeveelheid faciliteiten zoals een ruimte voor de inrichting van een studio en eventueel aanwezige promotie- communicatiemiddelen.

De voordelen

  • Complete fotoshoot mogelijk (van 1 potret tot 10-15 foto’s per kind mogelijk)
  • Superleuke belevenis voor de kinderen
  • Absolute vrijblijvendheid: geen enkele verplichting
  • Karaktervolle en eigentijdse fotografie
  • Ruime keuze uit leuke fotofun producten voor ouders en school
  • Ruime keuze uit leveringsmogelijkheden (afhalen, verzenden & levering aan school)
  • Mijnfotoshoot.nl neemt de gehele afwikkeling voor rekening
  • Gratis uitgebreid fotopakket voor de school
  • Gratis portretten voor de schooladministratie

Wat kost dit allemaal?

Een van de uitgangspunten van Mijnfotoshoot.nl is dat het voor de ouders betaalbaar moet zijn. Mijnfotoshoot.nl biedt verschillende mogelijkheden. De ouders kunnen losse foto’s per stuk bestellen maar ook prijsaantrekkelijke pakketten (stuksprijs vanaf €1,40). Ook kunt u kiezen uit diverse fotofunproducten zoals foto’s op canvas etc.

 

 

*alle prijzen inclusief BTW en inclusief reis- en verblijfkosten excl. verzendkosten tenzij anders aangegeven

Share