024 - 3888 991

Schoolfotografie met een glimlach… 

Mijnfotoshoot.nl biedt een flexibele en gemakkelijke oplossing voor schoolfotografie waarbij een belangrijk uitgangspunt is dat de school zo min mogelijk werk heeft. Tijdens de screening worden alle wensen en behoeften van u in kaart gebracht, alles wordt perfect gepland waardoor de lessen bij uw op school niet onderbroken hoeven te worden. Het enige wat u op de dag zelf hoeft te doen is een geschikte locatie toewijzen voor de fotoshoot. De rest regelen wij want Mijnfotoshoot.nl regelt het wel!

De werkwijze
Mijnfotoshoot.nl komt met een professionele studio op locatie, wij richten de door u beschikbaar gestelde ruimte in met een compacte fotostudio. Wij hebben voor zowel de basisscholen als de middelbare scholen professionele schoolfotografen. Wij stellen het kind centraal en zorgen ervoor dat zij zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot. Spontaniteit is een voorwaarde om de eigenheid van elk kind tot uitdrukking te laten komen. Mijnfotoshoot.nl kan zowel de individuele portretten verzorgen, broer-zus foto’s, groepsfoto’s, schoolverlaters foto, teamfoto van de leerkrachten, schoolfoto, foto’s van de leerkrachten en andere medewerkers etc.

Flexibiliteit
Wij zorgen ervoor dat zowel de ouders als de school een zo prettig mogelijke ervaring hebben. Zo bieden we veel flexibiliteit en een afwisseling in onze werkwijze. Uiteraard willen we dat de schoolfoto’s betaalbaar blijven voor iedereen. 

Ook zorgen wij ervoor dat er voldoende keuzes zijn, zo wordt er per kind meerdere foto’s gemaakt (portret, half portret, staand, zittend etc.). De ouders kunnen uiteindelijk hun keuze(s) online maken op een eenvoudige manier waarbij wij ook de nodige privacy bieden. Achteraf wordt er een unieke inlogcode waardoor men enkel toegang heeft tot de schoolfoto’s van zijn/haar eigen kind. Hierbij is er geen sprake van een afnameverplichting en heeft iedereen een vrije keuze bij een eventuele afname. 

De mogelijkheden
Mijnfotoshoot.nl biedt schoolfotografie voor elke school met de passende oplossing. Of u nu kiest voor één portret, compacte fotoshoot of een volledige fotoshoot. Mijnfotoshoot.nl regelt het allemaal en neemt u al het werk uit handen.

De afhandeling
De foto’s staan na ons bezoek vrij snel online. De volledige afwikkeling, van bestelling, betaling en levering is onze verantwoordelijkheid. U hoeft ons slechts de beschikking te geven over een beperkte hoeveelheid faciliteiten zoals een ruimte voor de inrichting van een studio en eventueel aanwezige promotie- communicatiemiddelen.

De voordelen op een rijtje

  • Complete fotoshoot mogelijk (van 1 portret tot 10-15 foto’s per kind mogelijk).
  • Superleuke belevenis voor de kinderen.
  • Absolute vrijblijvendheid: geen enkele verplichting.
  • Karaktervolle en eigentijdse fotografie.
  • Ruime keuze uit leuke foto fun producten voor ouders en school.
  • Ruime keuze uit leveringsmogelijkheden (afhalen, verzenden & levering aan school).
  • Mijnfotoshoot.nl neemt de gehele afwikkeling voor rekening.
  • Gratis uitgebreid fotopakket voor de school.
  • Gratis portretten voor de schooladministratie.

Wat kost dit allemaal?
Een van de uitgangspunten van Mijnfotoshoot.nl is dat de schoolfoto’s betaalbaar moeten zijn. Mijnfotoshoot.nl biedt verschillende mogelijkheden. De ouders kunnen losse foto’s per stuk bestellen maar ook prijs aantrekkelijke pakketten (stukprijs vanaf €1,40). Ook kunt u kiezen uit diverse foto fun producten zoals foto’s op canvas etc.

Het traditionele schoolfoto pakket (portret, pasfoto’s + groepsfoto) bieden wij al aan vanaf 5,95!

*alle prijzen inclusief BTW en inclusief reis- en verblijfkosten excl. verzendkosten tenzij anders aangegeven.

Share